Select Page

Política de privadesa

Qui som

La nostra adreça web és: https://oprainternational.com.

Comentaris

Quan els visitants deixen comentaris al lloc, recopilem les dades que es mostren al formulari de comentaris, així com l’adreça IP del visitant i la cadena de l’agent d’usuari del navegador per ajudar a detectar el correu brossa.

Es pot proporcionar un codi anonimitzat creat a partir de la teva adreça de correu electrònic (també anomenat hash) al servei Gravatar per verificar si l’estàs utilitzant. La política de privadesa del servei Gravatar està disponible aquí: https://automattic.com/privacy/. Després de l’aprovació del teu comentari, la teva imatge de perfil serà visible al públic en el context del teu comentari.

Mitjans de comunicació

Si carregues imatges al lloc web, cal evitar carregar imatges amb dades de ubicació incrustades (EXIF GPS). Els visitants del lloc web poden descarregar i extreure qualsevol dada de ubicació de les imatges del lloc web.

Galetes (Cookies)

Si deixes un comentari al nostre lloc, pots optar per desar el teu nom, adreça de correu electrònic i lloc web en galetes. Aquestes són per a la teva comoditat, perquè no hagis de tornar a omplir les teves dades quan deixis un altre comentari. Aquestes galetes tindran una durada d’un any.

Si visites la nostra pàgina d’inici de sessió, configurarem una galeta temporal per determinar si el teu navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i es descartarà en tancar el teu navegador.

Quan et connectes, també configurem diverses galetes per desar la teva informació d’inici de sessió i les teves opcions de visualització de pantalla. Les galetes d’inici de sessió duren dos dies i les galetes d’opcions de pantalla duren un any. Si selecciones “Recorda’m”, la teva sessió d’inici persistirà durant dues setmanes. Si tanques la sessió al teu compte, les galetes d’inici de sessió seran eliminades.

Si edites o publiques un article, es desarà una galeta addicional al teu navegador. Aquesta galeta no conté dades personals i simplement indica l’ID de l’article que has editat. Expirarà després d’un dia.

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles d’aquest lloc poden incloure contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.) d’altres llocs web. El contingut incrustat d’altres llocs web es comporta de la mateixa manera que si el visitant hagués visitat directament l’altre lloc web.

Aquests llocs web poden recopilar dades sobre tu, utilitzar galetes, incrustar seguiment addicional de tercers i supervisar la teva interacció amb aquest contingut incrustat, inclosa la teva interacció amb el contingut incrustat si tens un compte i has iniciat sessió en aquest lloc web.

Amb qui compartim les teves dades

Si demanes restablir la teva contrasenya, s’inclourà la teva adreça IP en el correu electrònic de restabliment.

Durada de la retenció de les teves dades

Si deixes un comentari, el comentari i les seves metadades es conserven indefinidament. Això es fa perquè puguem reconèixer i aprovar automàticament qualsevol comentari de seguiment en lloc de mantenir-los en una cua de moderació.

Per als usuaris que es registren al nostre lloc web (si n’hi ha), també emmagatzemem la informació personal que proporcionen al seu perfil d’usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o eliminar la seva informació personal en qualsevol moment (excepte que no poden canviar el seu nom d’usuari). Els administradors del lloc web també poden veure i editar aquesta informació.

Els teus drets sobre les teves dades

Si tens un compte en aquest lloc o has deixat comentaris, pots sol·licitar rebre un fitxer exportat de les dades personals que tenim sobre tu, incloses les dades que ens has proporcionat. També pots sol·licitar que eliminem qualsevol dada personal que tenim sobre tu. Això no inclou cap dada que estiguem obligats a conservar per motius administratius, legals o de seguretat.

On s’envien les teves dades

Els comentaris dels visitants poden ser revisats mitjançant un servei automatitzat de detecció de correu brossa.