Select Page

OPRA International: El teu Pont cap a Europa

Presentació

A OPRA International, estem dedicats a obrir les portes d’Europa per a fabricants xinesos i empreses del mercat asiàtic. Oferim una solució integral per establir una delegació de la teva empresa a Espanya, proporcionant-te una presència sòlida i efectiva en el seu mercat.

Amb oficines, línies telefòniques, correus electrònics, i fins i tot un magatzem logístic si ho consideres necessari, tindràs totes les eines necessàries per a l’expansió global.

Què oferim?

La nostra àmplia experiència ens permet treballar amb productes de tots els sectors de la indústria. Sigui quina sigui la teva especialitat, t’oferim l’oportunitat de tenir presència en mercats de parla hispana. El millor de tot és que podràs accedir a una delegació europea completa i beneficiar-te de totes les oportunitats que això comporta.

Avantatges de ser part d’OPRA International

En unir-te a la nostra cartera de subscriptors, obtindràs molts avantatges:

  • Accés a mercats de parla hispana: Amplia el teu volum de negoci en països amb gran potencial de creixement.
  • Imatge d’empresa internacional: Amb la teva pròpia delegació per atendre clients a tot el món, projectaràs una imatge de confiança i solidesa.
  • Equip professional a Barcelona: La nostra oficina física a Barcelona es convertirà en la teva seu per oferir un servei d’alta qualitat als teus clients de parla hispana.

Barcelona: Porta d’Entrada a Europa

A OPRA International, sabem que la tria del lloc és essencial per a l’èxit de la teva expansió. Per això, t’oferim l’oportunitat d’establir-te a Barcelona, una ciutat estratègicament ubicada i reconeguda internacionalment pel seu atractiu empresarial. Amb una sòlida estructura empresarial, una qualitat de vida envejable i una concentració de talent nacional i internacional, Barcelona es converteix en una de les destinacions preferides pels inversors internacionals al sud d’Europa.

Esdeveniments i Fires

A més, Barcelona és el lloc ideal per acollir fires i esdeveniments internacionals. Esdeveniments com el Barcelona Meeting Point o el Mobile World Congress t’ofereixen accés directe a una àmplia xarxa de contactes i oportunitats de negoci.

Contacte

No et perdis l’oportunitat de portar la teva empresa al següent nivell. Posa’t en contacte amb nosaltres avui mateix per obtenir més informació sobre com OPRA International pot esdevenir el teu soci estratègic per conquerir el mercat europeu.